Saving Dreams Movie

Naiivi tyttö haaveilee tähteydestä ja menee naimisiin vaikutusvaltaisen miehen kanssa, joka pahoinpitelee häntä ja johtaa samalla järjestöä, joka suojelee väkivallan uhriksi joutuneita naisia.

Brenda Jackson (Karen Simpson), nouseva laulajakyky viettää päivänsä (ja yönsä) kanadalaisissa baareissa, ja toivoo että hänet huomaisi joku, joka voisi tehdä hänen unelmistaan totta.

Esiintyessään keikalla hän tapaakin miehen. Komea, sujuvapuheinen, henkisesti etäinen mies, joka lupaa tehdä hänestä tähden. Vaikkei mies ole varsinaisesti omalaatuinen tai jännittävä, Brenda ihastuu tähän pahemman kerran. Näin tämä epätodennäköinen romanssi alkaa.

Henkilökohtaisen tragedian jälkeen Brendasta tulee täysin riippuvainen miehestä ja pian komeasta, sujuvapuheisesta ja henkisesti kaukaisesta miehestä tulee täysi idiootti. Steve Reeds (Martin Lindquist) alkaa manipuloida ja pahoinpidellä häntä, ensin tunteiden ja mielen tasolla, ja lopulta fyysisesti.

Ohjaaja

Isioro Tokunbo Jaboro: palkintoja voittanut elokuvatuottaja ja -ohjaaja, jolla on intohimo kirjoittamiseen. Isioron intohimo juontaa juurensa Lagosissa vietettyyn nuoruuteen. Äidin menettäminen nuorena oli hänen elämänsä käännekohta, mikä vaikutti hänen rakkauteensa ohjaukseen ja elokuvantekoon. Isioro uskoo tarinoiden kertomiseen ja niiden yhteyteen ihmiselämiin ja todellisiin tapahtumiin. Hänen taustansa on Nigeriassa, maassa jonka elokuvatuotannon teollisuus (Nollywood) on maailman kolmanneksi suurin. Isioro valmistui Toronton elokuvakoulusta (TSF) vuonna 2007.

TRAILER  https://youtu.be/6mfbifidvjk