Info

HELSINKI AFRICAN FILM FESTIVAL

HAFF on afrikkalaisen elokuvan festivaali, joka tuo Suomeen vuosittain tuoreita ja laadukkaita elokuvia Afrikasta. Haluamme avata uusia näkökulmia ja kertoa vahvoja tarinoita, jotka muuten jäisivät piiloon.  

Vuonna 2016 festivaalin teema on Africa Movement: MOVE
Elokuvaesitysten lisäksi festivaali järjestää klubeja, avoimen ohjelman sekä ilmaisia näytöksiä Arabian katufestivaalissa.

HAFF järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2010. 

Festivaalin järjestää kehitysyhteistyöjärjestö Shalin Suomi ry.

 

LIPPUJEN HINNAT JA MYYNTI

Liput 8€.

Torstain 12.5. avajaispäivän päivälippu 15€.

6 elokuvan lippu 40 €
Festivaaalipassi 75€

Voit ostaa lippuja myös yksittäisiin esityksiin (8€)

Lipunmyynti verkkokaupassa on alkanut!
Osta omasi www.kinosheryl.fi/fi/ohjelmisto.
Nettisivuilla lippuostokset voi maksaa verkkopankin kautta. Lipunmyynti verkkokaupassa päättyy puoli tuntia ennen näytöksen alkua.

Lipunmyynti Kino Sherylissä alkaa puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä näytöstä ja päättyy päivän viimeisen näytöksen alettua. Maksuvälineinä kassalla käyvät käteinen, pankki- ja luottokortit sekä paperiset Smartum-setelit (kulttuuri-ja virikesetelit).

Elokuvat ovat englanninkielisiä tai tekstitetty englanniksi.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

ESITYSPAIKKA

Arabiankatu 8
www.kinosheryl.fi

Kino Sheryliin pääsee kahdelta suunnalta. Arabiankadun puolelta teatteriin pääsee nousemalla ratikoiden 6 & 8 päätepysäkiltä kiviset portaat ylös. Ylhäältä tasanteelta näet jo sisäänkäyntimme. Suosittelemme käyttämään tätä sisäänkäyntiä, sillä se on auki aina kun meillä on näytöksiä. Tälle sisäänkäynnille löydät Reittioppaalla parhaiten kun haet osoitetta Arabiankatu 8.

Sisään pääsee myös Hämeentien puolelta, Aalto ARTSin (ent. Taideteollisen korkeakoulun) pääsisäänkäynniltä osoitteesta Hämeentie 135 C. Tämä sisäänkäynti aukeaa aina puoli tuntia ennen kunkin näytöksen alkua ja on muutoin lukittu. Tälle sisäänkäynnille löytää Reittioppaan avulla kun hakee määränpäällä ”taikki”.

Busseilla 52, 68, 71, 71V, 74 ja 506 sekä ratikoilla 6 & 8 pääsee perille asti.

Cafe Mascot, Neljäs Linja 2
Freedom Bar and Terrace, Afro Sunday, Mäntymäki 2, Töölö
Arabian Katufestivaali, Afrkkalainen kylä, Kivitori, Arabia